Ferhatoğlu, Tekirova’ya Teşekkür Etti

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tekirova Belediyespor’dan ayrılan Aydınlı antrenör Gürkan Ferhatoğlu, Tekirova halkına teşekkür etti.

Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras’ın Ferhatoğlu’nun ayrılmasının ardından yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Eski hocası Murat Gürkan Zora’nın takımı Bergama Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup olduktan sonra takımdan ayrılan Aydınlı antrenör Gürkan Ferhatoğlu, maçtan sonra yaşanan olaylar nedeniyle takımıyla ilişkilerinin kesildiğini söyledi.

Ferhatoğlu şöyle konuştu: “5 yıldır ligde kalmak için mücadele eden Tekirova Belediyespor’a iki yıllık emekle bu sezon çok zor şartlara rağmen play off iddiasıyla oynattık. Tüm spor kamuoyunun takdirlerini alan, futbolla mücadelesini sürdürdüğümüz kulübümüzden maçtan sonraki olaylar nedeniyle ilişkimiz kesildi. Daha sonra Onursal Başkan Yusuf Üras tarafından yapılan açıklamaları üzüntüyle karşılamaktayım. Maçtan sonra 5 yıl yardımcılığını yaptığım, rakip takım hocasının geçmiş olsun dileklerini ve bana sarılmasının altında farklı anlamlar aramanın yanlış, verdiğimiz emeklerin karşılığının bunun olmaması gerektiğini tüm spor kamuoyunun bilmesini istiyorum. Bununla birlikte tüm Tekirova halkına, ayrılırken bana gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Onları hiçbir zaman unutmayacağım”

Kaynak: İHA