Fenerbahçe yenilmez değil

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'nin rakibi olan Lazio'nun teknik direktörü Vladimir Petkoviç, kurayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bir dönem Samsunspor'u da çalıştıran tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'nin yenilmez olmadığını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'nin rakibi Lazio'nun çalıştırıcısı Petkoviç, 'Fenerbahçe yenilmez değil ' dedi.

Kuraların çekilmesinin ardından Serie A'nın köklü takımlarından Lazio'nun resmi sitesinde yer alan açıklamaya göre Vladimir Petkoviç, 'Fenerbahçe, tüm Türk takımlarında olduğu gibi, dışarıda oynadığında maksimumu ortaya koyamıyor. Güçlü bir takım olabilir ama yenilemez değil ' yorumu yaptı.

İyi hazırlanmak zorunda olduklarını dile getiren Samsunspor'un eski hocası Petkoviç, 'Bunu bir şenlik havasında gerçekleştirmeliyiz ve nasıl biliyorsak öyle oynamalıyız ' dedi. Fenerbahçe stadının en güzel statlardan biri olduğunu söyleyen Petkoviç, rakip takımı is, 'Dışarıda oynadıklarında iyi oldukarını söyleyemem. Evlerinde oynadıklarında ise, işler iyi gitmediğinde baskı hissediyorlar. Önemli, güçlü ve çok deneyimli isimler var takımda ' diye değerlendirdi.