Denizlispor, İç Saha Karnesine Güveniyor

Denizlispor, PTT 1. Lig'in 26. haftasında evinde oynayacağı Kartlaspor maçından 3 puan alarak çıkışını sürdürmek istiyor.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, Pazar günü oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Son haftalardaki çıkışını sürdürmek isteyen yeşil-siyahlı ekip, alacağı 3 puanla Play-off yolunda ilerlemek istiyor. Evinde oynadığı maçlarda daha başarılı bir performans çizen Denizlispor, şimdiye dek evinde oynadığı 12 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 23 puan topladı. Bu süreçte 14 gol atan kalesinde ise 9 gol gören yeşil-siyahlı ekip averaj konusunda da önemli bir başarıya imza attı. Ligde oynadığı Son 4 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Denizlispor, Pazar günü oynayacağı Kartalspor maçıyla çıkışını sürdürmek istiyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent Son haftalarda iyi futbol oynadıklarını belirterek, “İyi futbolumuzu gollerle süsleyerek Kartalspor maçından da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Son 4 haftada mağlup olmadık. Yenilmezlik serimizi 5 maça çıkarmamız gerekiyor. Kartalspor galibiyet için gelecek. Bu bilinçle oynarsak sahadan 3 puanı alan ekip biz oluruz. Bu maçta taraftarımızın desteğine de çok ihtiyacımız var.Herkesi maça davet ediyorum” dedi.

Mürvet Sezer’in yöneteceği maça Denizlispor’un şu ilk 11’le çıkması bekleniyor: “İsmail Şahmalı, Ömer Kandemir, Hasan Demir, Berkay Can, Ahmet Burak, İsmail Haktan, Veli, Hüseyin, Süleyman, Bajram, Ariel.”

Kaynak: İHA