Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Basketçiler, Edirnespor'u Geçmek İstiyor

Kadınlar Basketbol 2. Ligi 2. Tur Play-Off E Grubu’nda mücadele eden ve ligin favori takımlarından Altay Konak Belediyesi maçında ilk yenilgisini alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Edirnespor’u yenip yeniden zirveye oturmanın hesaplarını yapıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol takımı, 2. Lig 2. Tur Play-Off E Grubu’nda ligin favori takımlarından Altay Konak Belediyesi karşısında aldığı ilk mağlubiyetin moral bozukluğunu üzerinden attı. Bu hafta sonu kendi sahasında ağırlayacağı Edirnespor maçı öncesi hazırlıklarını yüksek bir tempoyla sürdüren Büyükşehir’li periler, rakibini yenip, yeniden zirveye çıkmayı hedefliyor.Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Baş Antrenörü Mehmet Erdinç, “Uzun vadeli çalışmanın ürünü olarak alt yapıdan yetiştirdiğimiz oyuncularımızla oynadığımız yarıfinal PlayOff müsabakalarında ilk yenilgimizi aldık. Bu hafta oynayacağımız Edirnespor ligi namağlup sürdürüyor. Onun için bu maçın önemi daha fazla bizin için. Maçın sonuna kadar mücadele edip, kazanacağımıza inanıyorum. 6’lı finale kalabilmemiz için ne kadar önemli bir maça çıktığımızın bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Edirnespor maçının 6’lı finale kalmanın ilk adımı olacağını belirten Gamze Türkoğlu, “Bizi her zaman destekleyen, bizlerle deplasmana da gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Pazar günkü maçta da taraftarımızın desteğini bekliyoruz.” dedi.

Genç oyuncu İlem Nur Duman, takım olarak motivasyonlarının çok iyi olduğunu belirterek, “Hocamızın genç olarak bana şans vermesi çok önemli. Bende bana verilen bu şansı en iyi şekilde kullanıp, galibiyet için elimden gelenin en iyisini yapacağım.” diye konuştu.