Aykut Kocaman: Turu Geçtiğimiz İçin Mutluyuz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Viktoria Plzen'i eleyerek çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Takımının kendi sahasında Viktoria Plzen'i eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kaldığı karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Kocaman, turu geçen bütün oyuncularını canı yürekten kutladığığını belirterek, "Bu akşam iyi ve başarılı bir sınav verdik. Mutlak ve mutlak ilk maçtaki 1-0 önde olmanın avantajıyla turu geçmek istiyorduk, esas olan buydu. Turu geçtik çok mutluyuz. Şahsım adına değil bütün Fenerbahçeliler adına mutluyum. Artık iki gün sonraki Antalyaspor maçına odaklanmalıyız." dedi.

Karşılaşmada rakiplerinin ilk maçtaki 1-0'lık dezavantajı avantaj haline getirmek için saldırdığına vurgu yapan tecrübeli hoca, "Rakip ilk başta biraz etkili olsa da sonrasında oyun kontrolünü elimize aldık. Golü bulduk, ikinci golü bulamadık ve ardından beraberlik golünü yiyince rakip oyunda insiyatifi eline aldı. Son dakikaları biraz sıkıntılı da geçse iyi bir sınav verdik." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Çeyrek finalde kimin çıkmasını istersiniz ?" sorusuna Aykut Kocaman, şu cevabı verdi:
"Kurada çıkacak takım tercihimizdir. Bu saatten sonra hepsi birbirine yakın takımlar kaldı. Açıkçası şu anda kura falan umrumda değil tek umrumda olan Antalyaspor ile oynayacağımız maçtır. Karşılaşmanın pazartesi olmasını isterdim ama olmadı." Başarılı hoca, Fenerbahçe'nin golünü atan Salih'in performansından memnun olduğunu kaydetti.