Meskispor Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

İçel'i bu yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta temsil eden 3 takımdan biri olan İçel Büyükşehir Belediyesi Meskispor, 3 haftalık galibiyet serisini bu hafta 4'e çıkarmak istiyor.

Geçen hafta sonu deplasmanda Adana Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup eden Meskispor, bu sonuçla birlikte üst üste 3. galibiyeti aldı. Ligde oynadığı 21 maçın 10'undan galip, 2'sinde berabere kalıp, 9'unda da mağlup olan İçel ekibi, topladığı 34 puanla 7. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu evinde Konya Çatalhöyük Çumra Belediyespor'u ağırlayacak olan Güney ekibi, bu maçıda kazanıp galibiyet serisine devam etmenin planlarını yapıyor.

Son oynanan Adana Gençlerbirliği ile bu hafta sonu oynayacakları Konya Çatalhöyük Çumra Belediyespor maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, Adana Gençlerbirliği maçının zor geçtiğini ifade ederek, "Rakibimiz düşmemeye oynayan bir takımdı. Zor maç olacağını biliyorduk ve öyle oldu. Maça iyi başladık ama şansız bir gol yedik ve 1-0 geriye düştük. Golün ardından yine rakip üzerinde baskı kurmaya başladık ve golleri üst üste bulduk ve 2-1 öne geçtik. Maçın sonuna kadar da bu skoru koruyunca maçtan galip ayrıldık. Mutluyuz. Oyuncalarımı da mücadelelerinden ve galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi.

Konya Çatalhöyük Çumra Belediyespor maçı ile ilgili de konuşan Tozlu, "Bu maçta bizim açımızdan zor geçecek. İlk maçta rakibimize 1-0 yenilmiştik. Bu yüzden rövanşı almak istiyoruz. En iyi şekilde bu maça hazırlanıyoruz. 3 haftalık bir galibiyet serimiz var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız bu maçtan puan kaybetmek istemiyoruz. İnşallah bundan sonra ki bütün maçları da kazanıp ligi en iyi yerde bitermek istiyoruz. Bütün çalışmalarımızı ve planlarımıızı bunun üzerine yapıyoruz" diye konuştu

Kaynak: İHA