Volkan: Tavşanlı'dan 3 Puan İle Dönmek İstiyoruz

PTT 1. Lig’de, Spor Toto Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Ege temsilcisi Manisaspor’da kaleci Volkan Babacan, deplasmanda oynayacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından da 3 puan ile ayrılarak hedefe doğru ilerleyeceklerini söyledi.

Orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz ile birlikte Tarık Almış Spor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen kaleci Volkan, geçen hafta Adana Demirspor maçında sahaya istediklerini yansıttıklarını ve bunun karşılığı olarak 3 puanı 3 gol ile aldıklarını ifade etti.

Adana maçının artık geride kaldığını dile getiren Volkan, şunları söyledi:“Tavşanlı Linyitspor maçına da iyi hazırlanıyoruz. Sahada istediklerimizi yaparak oradan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Artık telafisi olmayan haftaların içindeyiz. İnşallah Tavşanlı maçından da 3 puanla ayrılarak hedefimize doğru ilerleyeceğiz.”Bekir Yılmaz da ligde 9 hafta kaldığını ve lige maç maç bakmaya devam ettiklerini söyledi.

Hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu belirten Bekir, “Geçen hafta iyi bir oyunla farklı bir galibiyet aldık. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı içinde aynı disiplin ve aynı şevkle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her hafta aynı iyi performansı sergilemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu haftada yapmak istediklerimizi tam anlamıyla sahaya yansıtıp deplasmandan 3 puan ile dönmek istiyoruz.” diye konuştu.