Milli Voleybolcular, Başarıdan Emin

Sırbistan’da 28 Mart – 7 Nisan tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Voleybol Yıldız Bayanlar Milli Takımı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti.

Başkan Altepe, Sırbistan’da Türkiye’yi temsil edecek olan sporculara başarılar diledi.Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Yıldız Bayanlar Voleybol Milli Takımı, Bursa kampını Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün tesislerinde sürdürüyor. Kamp için 2 Mart’ta Bursa’ya gelen ve 19 Mart’a kadar çalışmalarını burada sürdürecek olan Milli Takımın Baş antrenörü ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü antrenörü Şahin Çatma, milli takım oyuncuları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile futbol dışındaki branşlara yönelik spor tesisleri kazandırmasının sporda başarı açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Çatma, Sırbistan'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda büyük başarılar elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Çatma, "Şampiyonada ülkemize zafer getirmek için gidiyoruz." dedi.

Ziyarette hazır bulunan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesindeki 6 bin 500’e yakın sporcunun 5 bin 500’ünün bayan olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi sayesinde bayanların da ağırlıklı olarak spora yöneldiğini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de futbol dışındaki spor branşlarında özel kulüplerin sınırlı olduğunu bu konuda belediyelerin spor kulüplerinin önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

Bursa’da Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak hemen her branşta önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Altepe, tesisleşme ile birlikte başarının da her geçen gün arttığına dikkat çekti.Ziyaretin sonunda yıldız milli takım oyuncuları, Başkan Altepe’ye günün anısına ay yıldızlı forma hediye etti.