Ali Dürüst: Finale Kadar Uzanmak İstiyoruz

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kaldıklarını, finale kadar uzanmak istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda Schalke 04'ü eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dürüst, önemli bir galibiyet aldıklarına vurgu yaparak, "İlklerin takımı Galatasaray, ilklerin takımı olmaya devam ediyor. Önemli bir galibiyet alarak herkesi sevindirdik. Sezon başında amacımız gruptan çıkmaktı. Şu anda Son 8 takım içine kaldık. İnşallah finale kadar uzanırız" dedi.

İlk maçta alınan 1-1'lik skorun ardından karamsar bir havanın oluştuğunun hatırlatılması üzerine Ali Dürüst, şunları dile getirdi: "Biz bu maça iki ayaklı bakmıştık. İlk ayağını kendi evimizde onamıştık. İkinci ayağını burada oynadık. Zaten deplasmanda gibi de oynamadık. Önemli olan Galatasaray'ın her zaman bu arenada yer almasıdır. Bunun için de her zaman şampiyon olması lazım. Bu galibiyete sevindik hafta Sonu maçımız var. Ona konsante olmamız gerekiyor. O maçı da yüzümüzün akıyla geçmemiz gerekiyor" diye konuştu.