İşte Fener'i yakan görüntüler

Saha kapattıran 'paraşütlü fişek' gösterisiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Beyaz Tv hiçbir kanalda olmayan özel görüntüleri ele geçirdi.

Beyaz Tv 'nin ele geçirdiği çok özel görüntüler “Beyaz Futbol” programında ilk kez yayınlandı.

Futbol kamuoyu Şükrü Saraçoğlu stadında yaşananları yaklaşık 2 haftadır konuşuyor, tartışıyor. Şahıslar Ülker Arena 'dan ve Şükrü Saraçoğlu stadı çevresindeki emniyet ve güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, ayrıntılar kendilerince çekilen ve sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan görüntülerle de örtüşüyor. Emniyet ve güvenlik kameralarında görüntüler titizlikle incelendi ve olaya karıştığı kişilerden bazıları gözaltına alındı.

FENERBAHÇE'YE UEFA'DAN CEZA

Avrupa liginde seyircisiz oynanan Fenerbahçe- Bate Borisov maçı sırasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun dışından atılan paraşütlü havai fişeklerden bazıları stadın içine düşmüştü. Oyunun bir süre durmasına neden olan havai fişekler ayrıca bir Türk bayrağının da yanmasına neden olmuştu. Maç sonrasında UEFA, Fenerbahçe'ye bir maç seyircisiz oynama cezası vermişti. Öte yandan Fenerbahçe kulübüne 60 bin EURO para cezası verilirken, gelecek 2 yıl içinde herhangi bir saha olayı yaşanması durumunda Fenerbahçe'nin UEFA organizasyonlarından men edileceği belirtilmişti.