Cuper: Oyuncularımla Konuşurken Gözüme Bakmadıkları Gün Ben Burada Olmayacağım

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başlayan Orduspor’da teknik direktör Hector Cuper, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Cuper, Son haftalarda alınan kötü Sonuçlar ve takımda kalıp kalmayacağı yönündeki yorumları, “Oyuncularım ben konuşurken gözüme bakmadıkları gün ben burada olmayacağım.” şeklinde değerlendirdi.Tecrübeli teknik adam, "İtalya’da Mallorca ile böyle bir şey yaşadım. Küme düşüyordu ve üstteki takımlarla sekiz puan fark vardı. Bugünkü İçel İdman Yurdu’nun halinde idi. Ama şu anda ben oyuncularımla konuştuğum zaman onlar benim gözüme bakıyor ve beni dinliyorlarsa ben hiçbir zaman onları bırakmam. Ama oyuncularım ben konuşurken gözümün içine bakmıyorlarsa ya da gerektiği gibi tepki vermiyorlarsa o zaman görevi bırakabilirim. Oyuncularım ben konuşurken gözüme bakmadıkları gün ben burada olmayacağım.” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de oluşan puan durumunu da değerlendiren Cuper; “Puanlara baktığımız zaman bütün puanlar birbirine çok yakın durumda. Düşme potasının içerisinde yeralan takımların hiçbiri sakin olamıyor.” şeklinde konuştu.

Gaziantepspor maçının hayati önem taşıdığını ifade eden Cuper, "Bu maçın Sonucunda yenilgi de galibiyet de çok şeyi değiştirecek.” diye konuştu.

Orduspor taraftarına da seslenen Cuper, taraftardan takımına her zamanki gibi sahip çıkmasını ve inançlı olmalarını istedi.