Bursasporlu Batalla Messi Hayranı

Bursa Fan Club Derneği üyelerinin kendi aralarında yaptıkları ankette Bursasporlu Serdar Aziz, Sebastian Pinto ve Pablo Martin Batalla 2012 yılının futbolcuları ödülüne layık görüldü.

Yıldız oyuncu Batalla, düzenlenen gecede bir soru üzerine Messi hayranı olduğunu söyledi.

Bursa Fan Club Derneği’nin 516. toplantısına Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve futbolcular Pablo Batalla ile Sebastian Pinto da katıldı.

Gecede Bursa Fan Club Derneği’nin yapmış olduğu faaliyetler barkovizyon eşliğinde katılımcılara gösterildi. Yapılan ankette Serdar Aziz 2012 yılının en iyi defans oyuncusu, Sebastian Pinto en iyi forvet oyuncusu ve Pablo Martin Batalla en iyi orta saha oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Düzenlenen geceye Serdar Aziz’in sakatlık gerekçesiyle katılamadığı belirtildi. “HAK YEMEĞE YÖNELİK HAREKETLER” Bursa Fan Club Derneği Başkanı Ali Ademoğlu gecede yaptığı konuşmada, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Fenerbahçe maçı ile ilgili konuştu.

Ademoğlu, "Fenerbahçe maçında yaşananlar hepimizi derinden üzmüştür. Gerek takımımızın sahada vermiş olduğu emeği ve gerekse taraftarlarımızın yaşadığı muamele ve bir taraftarımızın bıçaklanması kabul edilebilir bir durum değil. Kimse Bursa'yı küçük görmesin. Bu kent tarih yazmıştır. Bu yapılanlar hak yemeğe yönelik hareketlerdir” diye konuştu.

BATALLA: “MESSİ HAYRANIYIM” Konuşmaların ardından Pinto ve Batalla’ya ödülleri verildi.

Her iki oyuncuda kendilerine bu ödülü layık gören herkese teşekkür etti. Batalla ve Pinto daha sonra dernek üyelerinin sorularını yanıtladı. Bir üyenin “Messi ile Arjantin Milli Takımı’nda oynamak gibi bir hayalin var mı?” sorusuna yanıtlayan Batalla, “Arjantin Milli Takımı’nda üst seviyede oyuncular var. Ben kendimi orada oynayacak şekilde yeterli bulmadım. Bende herkes gibi Messi hayranıyım. Taraftar olarak çok seviyorum” diye konuştu.

“BEŞİKTAŞ’A ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMIYORUM” Attığın en anlamlı ve en güzel golün hangisi? şeklinde ki soruya ise Batalla, “Şampiyonluk maçımızda Beşiktaş’a attığım gol çok anlamlıydı. O golü unutamıyorum. Çok güzel bir gol olmasa da çok değerli ve unutamayacağım bir goldü” dedi.

Batalla ayrıca, üyelerden gelen bir soru üzerine futbolu bıraktığında ülkesindeki bir takımda oynamak istediğini belirtti.

“MUDANYA’YI ÇOK SEVİYORUM” Bursa’nın güzelliklerini gezme ve değerlendirme şansınız oluyor mu? sorusuna Batalla, “Uludağ’a birkaç kez gittim ama kayak yapmayı bilmiyorum. Ayrıca deniz kenarı olduğu içinde Mudanya’yı çok seviyorum. Orada sık sık yemek yiyorum” şeklinde konuştu.

PİNTO: “GOL ATINCA OĞLUNUZA GÖNDERECEĞİM” Pinto’nun gol attıktan sonra kramponunu kulağına götürerek babaannesine mesaj götürdüğü hatırlatarak sorulan ‘Babaanneni unuttun mu? şeklindeki soruyu yanıtlayan Pinto, “Önümüzdeki maçta gol attığımda sizin oğlunuza göndereceğim” dedi.

Kaynak: İHA