Şampiyon Akdeniz, Adana'yı Temsil Edecek

‘Okullararası Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası’nın Adana finallerinde mutlu sona ulaşarak, ‘şampiyonluk kürsüsü’ne çıkan Özel Akdeniz Okulları Ortaokulu, ‘Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri’nde Hatay’ın İskenderun ilçesinde mücadele edecek.

Şampiyon basketbolcular, Özel Akdeniz Okulları Yönetim Kurulu Başkanvekili Aycan Aktürk, basketbol takımı başantrenörü Ersen Geçioğlu ve beden eğitimi öğretmeni Gökhan Uğurlular ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’yi makamında ziyaret ederek, kendisine katkı ve destekleri nedeniyle teşekkür etti. Ziyarette Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri de hazır bulundu.

‘Okullararası Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası’nın Adana finallerinde oynadıkları 4 maçı da kazanıp, ‘namağlup şampiyon’ olmanın ayrı bir gurur olduğunu anlatan Aycan Aktürk, “Bu önemli başarının altında imzası bulunan öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Aktürk, aynı başarıyı Hatay’ın İskenderun ilçesinde oynanacak olan ‘Türkiye Şampiyonası Grup Elemleri’nde de göstermek istediklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi de, elde ettikleri başarı nedeniyle Özel Akdeniz Okulları Ortaokulu öğrencilerini kutladı. Hadi, 4 takımın katılımı ile oldukça centilmence geçen ‘il finalleri’nin ardından mutlu sona ulaşan Akdeniz Okulları’nın, ‘Türkiye Şampiyonası’nda Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğinden hiçbir şüphelerinin olmadığını belirtti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda da ahlaklısını severim” sözünü de hatırlatan Hadi, öğrencilerin sportif alanda olduğu gibi derslerinde de başarılı olması gerektiğini vurguladı. Öğrencilerin spor bilgisini sorduğu sorularla da sınayan Hadi, onların Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden beklentilerini de sordu, aldığı yanıtları da not etti .

Kaynak: İHA