Osman Özköylü: Biz Şampiyonluk İçin Takım Kurduk ve Bu Hedefe Kilitlendik

PTT 1. Ligi’nde Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren lig lideri Kayseri Erciyesspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımlarının şampiyonluk için kurulduğunu ve bu hedefe kilitlendiklerini ifade etti.

Geride kalan 25 haftalık süreçte önemli bir başarı grafiği çizen takımları ile ilgili hala insanların kafalarında soru işareti olduğunu aktaran Özköylü, “Bu soru işaretinin olması yazık, günah ve bu insanların emeğine saygısızlıktır.” dedi.

Osman Özköylü, Erciyesspor’un gurur duyulacak bir takım olduğunu ifade ederek, “Biz ilk günden itibaren şampiyonluk için kurulduk ve bu hedefe kilitlendik. Benim geldiğim günden beri bu takım şampiyonluk için oluşturuldu ve çalışıyor. Biz bu yolda inançlı bir şekilde haziran ayından beri devam ediyoruz. Az bir yolumuz kaldı. Bu kadar çalıştık ve çaba gösterdik. Artık bunu bırakmayacağız ve geri adım atmayacağız. Biz başarıya ulaşmak için kurulmuş bir takımız. Bunu hak eden takımız. Bunu hak ettiğimizi de 34 haftanın sonunda göstereceğiz. Ben oyuncularıma inanıyorum ve güvenim kaybolmadı. Zaman zaman kötü oynayabilir ve puan kaybederiz. Ama ikinci yarı itibarıyla en fazla puan toplayan ve çok gol atan takımız. En az gol yiyen takımız.” şeklinde konuştu.

“Bir Göztepe maçı sonrasında feryatlar kopartıldı” diyen Özköylü, bir takım iyi maçlarda kötü maçlarda oynayacağını belirterek, şöyle konuştu: “Oynadığımız maçlarda sonuçlar her zaman istediğimiz gibi olmayacak. Biz bu ligde en çok maçı kazanan takım olacağımızın sözünü verdik. Bunu yerine getiriyoruz. Getirmeye de devam edeceğiz. Bu şehir bu takımla gurur duymalıdır. Erciyesspor takımı Süper Lig'den düştüğü günden beri hedefine ilk kez bu kadar yaklaştı. Bu nedenle zaman zaman takımda ister istemez baskılar olacaktır. İyi futbol oynamayı da beklememek lazım. Ama bundan sonra skorda önemli olacak. Rakiplerimiz iyi olabiliyor. Ama biz de çok iyi bir takımımız ve mücadele ediyoruz.”Samsunspor maçında ilk kez fazla sayıda taraftar desteği aldıklarına dikkat çeken Özköylü, “Bu takım geride kalan 25 haftanın 21 haftasında ilk ikinin içinde yer aldı. 15 haftasını lider bitirmiş. Bu kolay değil. Ama biz hala bin, iki bin kişiye oynuyoruz. Lütfen bu şehir bu takıma sahip çıksın. Bu şehir 2 - 3 takımı da kaldırır. Bu başarıyı yakalaması da mümkündür.” diye konuştu.