Ödemiş Emniyetspor'dan İlk Galibiyet

2. Amatör Lig 9. Grup'ta 6. hafta karşılaşmaları oynandı.

Ertelenen Ödemiş Gençlik-Belevi maçı dışında iki maçın oynandığı haftada Ödemiş Emniyet ilk galibiyetini alırken, Kiraz da kazanarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. 6. haftada BAY takım Selçuk Gençlikspor oldu. Ödemiş Gençlik-Belevi Belediye karşılaşması ise Ödemiş Gençlikspor’un oyuncuları Feyyaz ve Nuri’nin geçirdiği trafik kazası nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.

Kiraz’da oynanan karşılaşmada Kiraz 1 Eylülspor, Gökçen Belediyespor’u 3-0 yenerek maç fazlasıyla liderliğe oturdu. İlk yarısı 1-0 biten maçta Kiraz’ın golleri Özer, Cengiz ve Tevfikcan’ın ayağından geldi. Kiraz bu haftada yenilgisizliğini korumuş oldu.

Ovakent’teki mücadelede sevinen Ödemiş Emniyetspor oldu. Ovakent Belediyespor’u 2-6’lık skorla yenen Ödemiş Emniyet gruptaki ilk galibiyetini aldı. İlk yarıyı 0-3 önde bitiren Emniyet’in golleri Osman (3), Volkan (2) ve Mehmet’ten geldi. 3 puanla tanışan ekip oynadığı oyunla da ilerleyen haftalar için olumlu sinyaller verdi.

GRUPTA Son DURUM: Takım O Av Puan 1 Kiraz 1 Eylül 5 10 11 2 Belevi Belediye 4 5 9 3 Ödemiş Gençlik 4 3 7 4 Selçuk Gençlik 5 -6 7 5 Ödemiş Emniyet 5 3 6 6 Gökçen Belediye 6 -4 5 7 Ovakent Belediye 5 -11 1

Kaynak: İHA