Yakutiye Voleybolda Şampiyon Oldu

Mahalli Lig Genç Erkekler İl Birinciliği maçları tamamlandı.

Son maçına çıkmadan liderliği garantileyen Yakutiyespor, son maçta Palandöken Belediyesporu hiç set vermeden 3-0’lık sonuçla geçmeyi başardı. Yakutiyespo r Voleybol takımı kupayı, manevi destekçileri Belediye Başkanı Ali Korkut’un elinden aldılar. Ligi ikinci sırada tamamlayan Aşkale 3 Mart Belediyespor’un kupasını ise Yakutiyespor Kulüp Başkanı Ferhat Mergan verdi. Erzurum gençliğinin spordaki önemli adresi Yakutiyespor, futbol, kayak, judo, boksun ardından voleybolda da başarıyı yakaladı. Yakutiyespor Voleybol takımı Mahalli Lig Genç Erkekler İl Birinciliğinde son maçın ardından şampiyonluk kupasını kaldırdı. Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda Cumartesi günü oynanan maçta Yakuyitespor Voleybol takımı Palandöken Belediyespor Voleybol takımını set vermeden 3-0 yendi. Yakutiyespor Voleybol takımının kupasını Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut verdi. Korkut, gençliğe destek olmanın bir görev olduğunu belirterek “Ya destek olacaksınız, böyle pırıl pırıl bir nesil yetişecek veya kayıp bir kuşak. Yerel yöneticilerin gençliğe spor yapmak için her imkanı sağlaması gerekiyor. Bizde bunu yapıyoruz” dedi.

Ligi 2. Sırada bitiren Aşkale 3 Mart Belediyespor’un kupasını ise Yakutiyespor Kulüp Başkanı Ferhat Mergan verdi. Mergan, Yakutiyespor’un sporun birçok dalında var olduğunun altını çizerek “Yakutiye olarak, Başkanımız Ali Korkut’un maddi ve manevi desteğiyle gençliğin spora yönelmesinde önemli işler yapıyoruz. Voleybol takımımızda Erzurum’un en iyisi olduğunu ortaya koydu. Daha iyi sonuçlar bekliyoruz. Gençlerimize fırsat sununca karşılığını alıyorsunuz. Mutluyum” dedi.

Yakutiyespor Voleybol takımı şu isimlerden oluşuyor; Takım Kaptanı Engin Kocadağıstan, Antrenör Sedi Akarsu.

Voleybolcular; Yunus Cömert, Cem Kaya, Ömer Küçük, Hüseyin Çaler, Salih Yanığbaş, M. Emin Dellalbaşı, Serkan Özdamar, Abdullah Kocaman, Abdullah Parlak,Ömer Tahtalı, Nurullah Keleş, Reyta Keskin .

Kaynak: İHA