Süha Sidal: Bugün Türk Futbolu Adına Kara Bir Gün Yaşanmıştır

Bursaspor Kulübü Genel Menajeri Süha Sidal, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın devre arasında hakemlere tepki gösterdiğini belirterek, Türk futbolu adına kara bir gün yaşadığını söyledi.

Fenerbahçe’nin Bursaspor’u 4 – 1 yendiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü Genel Menajeri Süha Sidal, karşılaşmanın devre arasında Aziz Yıldırım’ın hakemlere yönelik, ‘Ben federasyon mederasyon dinlemem. Alayınızın cezasını ben vereceğim. Hakemliğinizi bitireceğim.’ dediğini dile getirdi.Süha Sidal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu bir iddia değildir. Hakemlerin yüzüne karşı söylenmiş bir laftır. Hakemler söylediğini duydu; ben duydum, temsilci de duymuştur.”Kendi sporcularının da hakemlerin de bu olaydan etkileneceğini ifade eden Sidal, “İkinci yarının başında gördük yan hakem bayrağını çekti orta hakemle konuştu.

Kimine göre ofsayt kimine göre faul var. En önemlisi benim 16 yaşındaki sporcum da etkilendi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı konuşuyor sporcu da etkileniyor hakem de etkileniyor.” şeklinde konuştu.

Sidal, sözlerini şöyle tamamladı: “Benim futbolcularım genç, etkileniyor. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübümüzün başkanı çıkıp da orada o kelimeyi söylüyorsa bugün Türk futbolu için kara bir gün yaşanmıştır. “