Sivasspor - Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 25.haftasında Sivasspor sahasında ağırladığı Medical Park Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Maç Sonrası açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Bizim için tam zamanında ve iyi bir galibiyetti” dedi.

Çalımbay, maçın önemli ve kritik olduğunu belirterek, "Mutlaka galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu. Son 3 maçta hak etmediğimiz mağlubiyetler almıştık. Son maçlarda hem kendi hatamızdan, hem hakem hatalarından dolayı puanlar kaybettik. Kendimize güven için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Arkadaşlarımız mükemmel mücadele gösterdi. Gol yememize rağmen oyundan kopmadık. Maçın Sonuna doğru da daha iyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Bizim için tam tam zamanında ve iyi bir galibiyetti. 9 tane kritik maçımız ve arkasından kupa maçlarımız var. Bu maçın moraliyle daha yi hazırlanıp en kritik maçlardan biri olan Akhisar Belediyespor maçını da iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Ligde kadroda sakatlıklar nedeni ile sıkıntılar yaşadık. Kupada iyi bir yere geldik ama ligde de iyi bir yere gelmek istiyoruz. İyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. Bu oyunun üstüne çıkıp biraz daha iyi olursak önümüzdeki haftalarda istediğimiz yere geleceğiz” diye konuştu.

Sivassporlu futbolculardan Navratil iyi mücadele ettiklerini ve kazandıklarını söylerken, Rajnoch ve Pedriel de önemli bir karşılaşmadan üç puan aldıklarını ifade ederek rakibi oynatmadıklarını belirtti.

ANTALTASPOR CEPHESİ
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kısa bir açıklama yaparak hakeme tepki gösterdi. Özdilek. “Kısa konuşacağım. Sivasspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. İkinci tebrikim de hakeme, çok iyi bir maç yönetti. Benim ne demek istediğimi futbolun içinde olan herkes anlar” dedi.

Medical Park Antalyasporlu futbolculardan Uğur İnceman en azından bir puanı hak ettiklerini ifade ederek, “Mücadele gücü yüksek bir maç oynadık ve en azından 1 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum daha iyi oynayabilirdik. Hakemin seyirci baskısı altından kaldı” dedi.

Deniz Barış ise, Sivasspor'un çok agresif oynadığını ve galibiyeti hak eden taraf olduğunu belirterek, “Hakemin kendisine maç sırasında 90 dakika boyunca gözlerim sende dedi.

Gözleri bende olunca maç içerisindeki kararları doğru değerlendiremedi. Hakem açısından farklı bir performans bekleyebilirdik ve ama ben yinede Sivasspor’un galibiyeti hak ettiğini düşünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA