Shota Arveladze: İyi Bir Sonuçla İstanbul'a Dönmek İstiyoruz

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, İçel İdman Yurdu karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada, "İyi bir sonuçla İstanbul'a dönmek istiyoruz.

" iddiasında bulundu.Teknik Direktör Shota Arveladze, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada zor bir maç geçeceğini dile getirerek, "Belki de ligin en zor maçlarından biri olacak. Lig'de son sırada olmalarına rağmen karşımızda çok kaliteli ve iyi oyunculara sahip bir takım var. Yeni bir teknik direktör ile iyi bir başlangıç yapmak isteyecekler. Daha önceden izlediğimizden farklı bir oyun anlayışı ile sahaya çıkacaklardır. İnşallah iyi bir sonuç alıp, İstanbul'a döneriz." ifadelerini kullandı.

MERSİN İDMAN YURDU HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Bu arada Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın saat 20.00'de, İçel Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda İçel İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 10.00'da başladı ve 1 saat sürdü. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, sürat, çabukluk ve pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktik çalışmalarının ardından sona erdi.Kaleciler Andreas Isaksson, İlker Avcıbay ve Ertaç Özbir kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Taktik çalışmalarında kaleciler değişimli olarak kaleye geçtiler.Kulüp Doktoru Cem Ergenç gözetiminde tedavileri süren Özer Hurmacı, Volkan Yaman, Djalma Campos ve Hüseyin Kala fizyoterapist kontrolünde çalışmalarına devam ettiler. Öte yandan Barış Başdaş takımla beraber çalışmalara başladı.

Başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz'ün de izlediği antrenmanda Kasımpaşa, İçel İdman Yurdu maçı hazırlıklarını tamamladı. Öğle saatlerinde uçakla Adana'ya hareket eden kafile, Adana Havaalanı'ndan kendilerini karşılayacak olan takım otobüsü ile İçel'e geçecek.