Massimo Barbolini: Kendi Evimizdeki Turnuvada Madalya Almak İsterdik

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini, kendi kulüplerinin organize ettiği turnuvada madalya almayı istediklerini fakat gerçekleştiremdeikleri için üzgün olduklarını söyledi.


Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı'nın, 2013 CEV Champions League üçüncülük maçında, Burhan Felek Spor Salonu'nda Unendo Yamamay Busto Arsizio'ya 3-2 mağlup olduğu karşılaşma Sonrasında düzenlenen basın toplatısına katılan Barbolini, "Rakibi tebrik ediyorum. Bugün onlar kazanmayı hak etti. Biz Sonucu değiştirmeye çalıştık ancak başaramadık. Kendi kulübümüzün organize ettiği turnuvada madalya almayı istedik fakat bunu gerçekleştiremedik. Takım olarak bazı sıkıntılar vardı. Bunlarda sahaya yansıdı." dedi.

Basın toplantısına katılan sporculardan Eleonaro Lo Binaco ise "Elbette maçı kaybettiğimiz için çok mutsuzum. En azından üçüncü olmak istiyorduk. Fakat bunu gerçekleştiremedik." diye konşutu.

CARLO PARİSİ: MADALYA ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Unendo Yamamay Busto Arsizio antrenörü Carlo Parisi ise zorlu müsabakada en azından madalya aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Genç hoca, "Bizim için çok ilginç bir tecrübe oldu. Zor bir maç oynadık Sonucu Son sayılar belirledi." dedi.

Takım kaptanı Christina Bauer de "Kazandığımız için çok mutluyuz. Ne yapabileceğimizi gösterdik. Bronz madalyayı hakettiğimizi düşünüyorum. Buradan bir madalya ile dönmeyi istiyorduk bunu da başardık." diye konuştu.