Elazığspor, Kendi Sahasında Orduspor'u Tek Golle Devirdi

Spor Toto Süper Ligin 25. haftasında Sanica Boru Elazığspor sahasında Ordusporu 1-0 mağlup etti.

Lig de 13. sıraya kadar yükselen bordo beyazlı ekip kalan haftalara umutla girdi.Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Ordu takımı gerçekten savunmayı ön planda tutan bir takım. Böyle bir maçta 1 puan alsa yerini koruyacaktı." dedi.

Kapalı takımları çözmenin çok zor olduğunu belirten Vural, "Bütün hafta boyunca bununla ilgili çalışmalar yaptık. İlk devre üstümüze gelmediler, üzerimize gelmeleri bizim hatalarımızdan kaynaklandı ikinci yarı değişiklik ile başladık ve bu değişiklik takıma iyi yaradı." diye konuştu.

Arkadaşlarımın biz iyi takımız şeklinde isyanı ve bu isyanı ile 25. hafta da bu kepaze bölgeden çıktıklarına dikkat çeken Vural, ayaklarımızı yerden kesmeyeceğiz hedefimiz bu ligden düşmemek olduğuna dikkat çekti.Türkiye’de insanların bir şeyleri başarma esnasında zıvanadan çıktıklarını vurgulayan Vural, Allah’a şükür çok deneyimli bir takımım var dedi.

Galibiyeti bir gece yaşayacaklarını söyleyen Vural, hemen Eskişehir hazırlıklarına başlayacağız umarım bu maçtan iyi bir netice alırız ve Milli araya moralle gireriz diye belirtti.

Basında görevinden ayrılacak şeklinde çıkan söylentilere de açıklık getiren Yılmaz Vural, ben olumsuz bir şey söylemedim. Kimse ile konuşmadığını çok güzel bir ortamının olduğunu da belirten Vural, "Başkanımız ile konuştum hakkımda kim olumsuz konuşmuşsa bu kişiyi bulmasını istedim eğer bulamayacaksa bana müsaade et ben gideyim dedim. Başkanımızda sağ olsun böyle bir şeyin olmayacağını söyleyerek olumsuz konuşanları da bulacağını ve herhangi sorunlarının olmadığını." vurguladıSanica Boru Elazığsporlu futbolculardan Köksal Yedek ise önemli bir maçın sonunda tatsız konuların konuşulması güzel bir şey değil dedi.

Adem Alkaşi ise "Rakip aradaki farkı korumak için gelmişti. Takım savunmasını iyi yaptıklarını ve maçı 1-0 kazandıkları için mutlu olduklarını bu skor ile ve birkaç sıra atladık." dedi.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, yaptığı açıklamalarda, ilk yarı iyi oynadıklarını belirtti.

Takımlarında isabet eksikliği olduğunu belirten Cuper, "Maçın içerisinde karşı takım gol attıktan sonra oyun düzenini kaybettik." ifadelerini kullandı. Elazığspor kalecisi İvesa’nın çok iyi olduğuna da dikkat çeken deneyimli teknik adam, bizim takım kazanma adına daha üstündü dedi.