Buz Hokeyi’nde Erzurum Rüzgarı

Buz Hokeyi’nde Erzurum rüzgarı esiyor.

Erzurum’un bayan temsilcisi Narmanspor, namağlup yoluna devam ediyor. Gençlikspor Süper Lig’de bu hafta rakiplerini ezdi geçti. Büyükşehir ise geçen hafta iki de iki yaptı. Erzurum bu hokeyinde fırtına gibi esiyor. Erzurum’un temsilcileri bu hafta buz hokeyinde farklı galibiyetlerle sahadan ayrıldı. Erzurum’un Buz Hokeyi Erkekler Süper Ligi’ndeki temsilcisi Gençlikspor, Cumartesi günü 3 Binlik Buz Arena’da karşılaştığı maçta İstanbul Patenspor’a gol yağdırdı ve maçı 25-3 kazandı. ABD’li antrenör Mc. Adams Keith yönetimindeki Erzurum ekibi dün de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 6-4 mağlup etti.

NARMAN’IN PERİLERİ TAM GAZ

Erzurum’un Bayanlar Buz Hokeyi 1. Ligi’ndeki temsilcisi Narmanspor ise buz hokeyinde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Narmanspor, Cumartesi günü Ankara deplasmanında ODTÜ ile karşılaştı. Yeliz Yüksel’in talebeleri rakibi ODTÜ’yü 17-0 mağlup etti. Narman’ın perileri dün de deplasmanda Başkent Yıldızları ile karşılaştı. Narmanspor 8-2 önde iken rakip takım sahadan çekildi. Narmanspor, bu galibiyetle play offu garantiledi.

BÜYÜKŞEHİR’DE KAZANMIŞTI

Bu arada Antrenör İkram Çintimar yönetimindeki Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise deplasmanda oynadığı iki maçın ikisini de kazanarak, Buz Hokeyi Erkekler 1. Ligi’ne fırtına gibi başladı.

Büyükşehir’in galibiyetlerinde Antrenör İkram Çintimar’ın katkısı büyük oldu .

Kaynak: İHA