Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Gelişim Koleji’ni 3-0 Mağlup Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımı, Gelişim Koleji Bayan Voleybol Takımı'nı 3-0 mağlup etti.

Ligin bitimine 4 hafta kala Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı bu galibiyet ile ligteki liderliğini korumaya devam ediyor. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Çokşen, “Tüm sporcularımı tebrik ediyorum.Gayet güzel oyun ile maçı kazanmasını bildiler.” dedi.

Yaklaşık 500 taraftar Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen maçı izledi. Anemon Hotels Yönetim Kurulu Başkanı ve Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş ise müsabakayı Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus ÇETİN ve Gençlik Spor Müdürü Mehmet UÇAK ile birlikte izledi.

Müsabaka sonunda sahaya inen Anemon Hotels Yönetim kurulu Başkanı ve Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş teknik ekibi ve Sporcuları teker teker tebrik ederek “Çok güzel bir galibiyet aldınız hepinizi kutlarım.” dedi.

Kaynak: İHA