Kasımpaşa, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 4 Mart 2013 Pazartesi günü saat 20.00'de, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, sürat, çabukluk ve pas çalışmaları yapıldı.

Antrenman, 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından taktik çalışmasıyla devam etti. Çift kale maçın ardından antrenman sona erdi.Kaleciler Andreas Isaksson, İlker Avcıbay ve Ertaç Özbir kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Taktik çalışmasında ve çift kale maçta değişimli olarak kaleye geçtiler.Kulüp Doktoru Cem Ergenç gözetiminde tedavileri süren Santiago Garcia ve Volkan Yaman fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ederken tedavileri süren Djalma Campos, Hüseyin Kala ve Özer Hurmacı antrenmana katılmadılar. Tedavisi süren Matias Fritzler ise takımla beraber çalışmalara başladı.

Antrenmana A2 takımından Taner Yıldız katıldı.

Kasımpaşa'da Trabzonspor maçının hazırlıkları yarın yapılacak çalışmayla devam edecek.