Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: En Güzel Doğum Günü Hediyem

PTT 1. Lig'inde İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan İzmir derbisinde Karşıyaka, Bucaspor'u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma Sonrası açıklamalarda bulunan Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, aldıkları galibiyetin takımları ve camiaları için Son derece önemli olduğunu belirterek, "Taraftarlarımızın ve oyuncularımın doğum günümü bu şekilde kutlaması gerçekten en güzel hediye oldu." dedi.

Maçın başında Bucaspor'un daha organize olarak oyun oynadığını ifade eden Arslan, "Ancak Mehmet Batdal gol pozisyonlarından yararlanamadı. Bizim planımız ise mücadele ve inançtı. İçimiz de hep bir ümit vardı ve kazanmayı başardık. Takımımız için çok iyi bir galibiyet oldu. Zor zamanda kader bizi bir araya getirdi. Bucaspor'u da kutluyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler." diye konuştu.

Karşıyakalı futbolculardan Saffet Gurur Yazar ise yeni oluşan bir takım olduklarını vurgulayarak, "Taşlar yerine oturmaya başladı.

Taşlar yerine ne kadar oturmaya başlarsa o kadar iyi olacağız. Önümüzdeki maçlarda galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.

Maçın tek sayısını kaydeden Karşıyakalı futbolculardan Caner Ağca, maçın oldukça zor geçtiğini ifade ederek, "Bucaspor her zaman hedefleri olan bir takım. Biz devre arasını çok zor geçirsek de bu durumu hiçbir zaman sahaya yansıtmadık. Seyir zevki güzel bir maç oldu. Gol de ise saha kötüydü ve bir vuruş gerçekleştirmek istedim. Son dakikalarda da olsa gol olacağına inanıyordum. Maçtan önce bir gün haciz gönderip moralimizi bozmaya çalışsalar da attığım golü takımımızdan ayrılan arkadaşlarıma ve kalan arkadaşlarıma armağan ediyorum." dedi.

BUCASPOR CEPHESİ Maç Sonrası konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, yoğun yağış nedeniyle ayakta durmanın zor olduğu bir sahada her iki takım oyuncularının da büyük gayret gösterdiğini söyledi.

İzmir derbisine yakışır bir maç olduğunu aktaran Karafırtınalar, "İkinci yarı iyi oynamamıza rağmen gölü bulamadık. Galibiyet için Karşıyakayı tebrik ederim." dedi.

Bucasporlu futbolculardan Alparslan Erdem, "Kötü bir zemin olmasına rağmen benim de tahminlerimin üzerinde bir futbol oynadık. Maçın hakkı bence beraberlikti. Yemememiz gereken kontra ataktan bir gol yedik. Üzgünüz." dedi.

Futbolculardan Emre Şahin ise, "İki tarafında kaçırdığı ciddi pozisyonlar var. Bu maçı unutup önümüzdeki Manisaspor maçına bakacağız. Takımımıza güveniyorum." diye konuştu.