Karşıyaka - Bucaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, Bucaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, “Takımımız ve camiamız adına çok iyi bir galibiyet oldu.

Taraftarlarımın ve oyuncularımın doğum günümü bu şekilde kutlaması gerçekten en güzel hediye oldu” dedi.

Bucaspor ile Karşıyaka İzmir derbisinde karşı karşıya geldi. Mücadele 1-0 Karşıyaka üstünlüğü ile sona erdi. Cihat Arslan, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Oyunun başında Bucaspor daha çok organize oldu. Mehmet Batdal gol pozisyonlarından yararlanamadı. Bizim planımız ise mücadele ve inançtı. İçimiz de hep bir ümit vardı ve kazanmayı başardık çok şükür. Takımımız ve camiamız adına çok iyi bir galibiyet oldu. Taraftarlarımın ve oyuncularımın doğum günümü bu şekilde kutlaması gerçekten en güzel hediye oldu. Daha önceden de dediğim gibi zor zamanda kader bizi bir araya getirdi. Bucaspor’u da kutluyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler" diye konuştu

Karşıyakalı oyuncu Saffet Gurur Yazar da, “Yeni oluşan bir takımımız var.Taşlar yerine oturmaya başladı.

Taşlar yerine ne kadar oturmaya başlarsa o kadar iyi olacağız. Önümüzdeki maçlarda galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Oyuncu Caner Ağca ise, “Gerçekten zor geçen bir maçtı. Bucaspor her zaman hedefleri olan bir takım. Biz devre arasını çok zor geçirsekte bu durumu hiçbir zaman sahaya yansıtmadık. Seyir zevki güzel bir maç oldu. Gol de ise saha kötüydü ve bir vuruş gerçekleştirmek istedim. Son dakikalarda da olsa gol olacağına inanıyordum. Maçtan önce bir gün haciz gönderip moralimizi bozmaya çalışsalar da attığım golü takımımızda ayrılan arkadaşlarıma ve kalan arkadaşlarıma armağan ediyorum” şeklinde konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, "Öncelikle her iki takımın oyuncularını da kutluyorum. Ayakta durmanın zor olduğu bir zeminde İzmir derbisine yakışan bir maç oldu. İkinci yarı iyi oynamamıza rağmen gölü bulamadık. Galibiyet için Karşıyakayı tebrik ederim” dedi.

Bucasporlu oyuncu Alparslan Erdem, “Kötü bir zemin olmasına rağmen benim de tahminlerimin üzerinde bir futbol oynadık. Maçın hakkı bence beraberlikti. Yemememiz gereken kontra ataktan bir gol yedik. Haftaya Manisa maçı var. Bu maçı unutup ona odaklanacağınız. Bu maç için söyleyecek fazla bir şey yok. Üzgünüz” diye konuştu.

Oyuncu Emre Şahin, “İki tarafında kaçırdığı ciddi pozisyonlar var. Bu maçı unutup önümüzdeki Manisaspor maçına bakacağız. Takımımıza güveniyorum ve gelecek hafta” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA