Kardemir Demirçelik Karabükspor Teknik Direktörü Bakkal Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Bursaspor'a 3-0 yenilen Kardemir Karabükspor'da, teknik direktör Mesut Bakkal, ''Kabul edemediğim bir durum yaşıyoruz'' dedi.

Bakkal, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kabul edemediği bir durum yaşadıklarını ifade ederek, ''Fazla konuşmayacağım. İki kelime edeceğim. Bir yan top, kaptırılan bir top ve 2-0. Bursaspor'u tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Futbolculardan İlhan Parlak ise maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını belirterek, ''Şanssız goller yedik. Gol atmak için riskler aldık, bu defa da geride açık verdik. Hatalarımızı düzeltmeliyiz'' diye konuştu.

Hakan Özmert de üzgün olduklarını, 2 maçtır sahalarında yenildiklerini ve deplasmandaki başarılarını iç sahaya da taşımaya gayret edeceklerini ifade etti.

-Bursaspor-

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, çok zor bir görev aldıklarını ve ilk maçlarında zor bir deplasmana geldiklerini söyledi.

Başlangıç maçlarında 3-0'lık net bir skor aldıklarını ifade eden Karaman, şöyle devam etti:

''Takımın başında 2 gün çalışma şansı buldum. Buna rağmen taktikler iyi uygulandı. Hakem Hüseyin Göçek ve ekibini kutluyorum. Maçı iyi yönettiler. Tekrarını izleyince göreceksiniz. Objektif kararlar verdi. Maçın içinde zaman zaman hata olabilir ama oyunun genelinde iyiydi. Ben kendi oyuncularımı hakeme gösterdikleri tepkiler ve taraftarla olan diyalogları nedeniyle eleştirdim. Hakem hata yapacak, haksız yere penaltı veya gol verecek ama önemli olan 90 dakika içindeki değerlendirmeleri. Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ediyorum. Maçı iyi idare ettik.''

Kaptan İbrahim Öztürk, maçın önemini iyi bildiklerini, bu nedenle iyi analiz ettiklerini ve önlemlerini aldıklarını kaydetti.

Maçın ilk yarısının da 3-0 bitebileceğini, ancak gollerin ikinci yarı geldiğini anlatan Öztürk, ''İyi mücadele ettik. İyi bir skor aldık. Bu maç bir başlangıç olacak. Bundan sonraki her maç final havasında geçecek'' dedi.

Okan Deniz ise iyi bir mücadeleyle kazandıklarını ve mutlu olduklarını ifade etti.

Muhabir: Ahmet Özler / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA