Drogba: Şampiyonlar Ligi'nde Başarılmayacak Birşey Yok

Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba, "Şampiyonlar Ligi'nde işimiz kolay değil ama başarılamayacak hedeflerimiz yok." dedi.

Florya'da Fatih Terim ve yöneticilerle tanıştıktan sonra Galatasaray Televizyonu'nun yayınına katılan ünlü futbolcu, Türkiye'deki ilk açıklamalarını yaptı. İstanbul'a indiği andan itibaren kendisini karşılamaya gelen taraftarlara teşekkür eden Drogba, "Bir çok taraftar havaalanına gelmesi beni çok mutlu etti. İlk kez buraya geliyorum ve taraftarın ilgisine çok gururlandım" dedi.

Fatih Terim ile tanıştığını kaydeden ünlü oyuncu, "Türkiye ile Fildişi Sahilleri arasında oynanan maç öncesinde Fatih Terim ile bir araya gelmiştim. Nasıl biri olduğunu ve kişiliğini tanıyorum. Bugün kendisi ile de tesislerde görüştük." diye konuştu.

Drogba, milli takımdan arkadaşı Eboue'nin kardeşi gibi olduğunu da kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Schalke 04 maçı içinse şunları ifade etti: "Şampiyonlar Ligi için de elimizden geleni yapacağız. Benim ve Wesley Sneijder'in takıma katılması da rakiplerimize etkili bir mesaj olmuştur diye düşünüyorum. Şimdi önümüzde iki önemli maç var. Bu turu geçmek için de elimizden geleni yapacağız. Chelsea'deki arkadaşlarımla birlikte çok önemli başarılar yakaladık Şampiyonlar Ligi'nde. Şimdi de Galatasaray ile aynı şeyleri başarmak istiyoruz. İmkansız diye birşey yoktur. İşimiz kolay değil ancak başarılamayacak hedeflerimiz de yok bence." Yıldız oyuncu, Kasım ayından beri fazla maç yapma şansı bulamadığını fakat Afrika Kupası maçları nedeniyle maç temposuna girdiğini yüzde yüz hazır olmasının için biraz zaman alacağını da kaydetti.