Denizlispor’a Ceza Yağdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Denizlispor Teknik Direktörü ve futbolculara ceza yağdırdı.

Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor ile oynanan maçta kırmızı kart gören Malikov, Bajram Fetai ve Ömer Kandemir’in yanı sıra maçın son dakikalarına doğru tribüne yollanan Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent’e ceza verildi.

PFDK’dan yapılan açıklamaya göre Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent’e müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 5 bin TL para cezası verildi.

Aynı maçta kırmızı kart gören oyunculara da ceza veren PFDK, Malikov’a 3 maç ceza ve 5 bin TL para cezası, Bajram Fetai ve Ömer Kandemir ise 1’er maç ceza ve 5 bin TL para cezası verildi.

Ayrıca Denizlispor kulübüne de takım halinde sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 6 bin 600 TL para cezası verildi.

Hafta sonu oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarına devam eden Denizlispor kırmızı kart cezaları ve sakatlık nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. Kırmızı kart cezalarının yanı sıra Hasan Demir ve Arif İsayev’in de sakat olması teknik heyeti düşündürüyor

Denizlispor’un Tavşanlı Linyitspor maçına şu 11’le çıkması bekleniyor: “İsmail-Atahan, Berkay Can, Hüseyin, Ahmet Burak-İsmail Haktan, Veli, Süleyman, Kingsley, Ariel, Üstün "

Kaynak: İHA