Kütahyaspor'a Moral Yemeği

Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Kütahya spora Adapazarı ve İstanbul’daki maçlar öncesi Alkış Kadayıftan moral yemeği verildi.

Medcezir Restorantta verilen yemeğe Kütahya spor yönetim kurulu üyeleri, Kütahya spor futbolcuları ve basın mensupları katıldı.

Kütahya spor başkanı Ahmet Tekdemir ‘’Bize verdiğiniz bu desteği inşallah bu hafta üç puan alarak yerine getireceğiz. Kütahya Sporun bu gibi desteklere daima ihtiyacı var’’ dedi.

Yemekte bir konuşma yapan Alkış Kadayıf Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Alkış, ‘’Siz bu şehrin gizli kahramanlarısınız. Sosyal yaşantı içinde siz varsınız, ekonomide siz varsınız, spora verilen hizmetin içinde siz varsınız. Zor günler geçirdiğiniz dönemde iyi bir çıkış yakaladınız. Kütahya’nın sosyal yaşantısına sağladığınız başarılar bir kenara itilemez. Önünüzdeki iki -üç maçı geçip önemli yerlere gelmeniz an meselesidir. Başarı sadece puan demek değildir, başarı istikrarla beraber gelmelidir. Adapazarı ve İstanbul’daki maçlarda “ben de varım” diyebilmeyi tercih ediyorum. Asım Alkış’ın yeğeni olarak spora gönül vermiş bir ailenin çocuğuyum. Bu zamana kadar belki Kütahya Spora maddi anlamda bir şey yapamadık ama ben maddi boyutuna da fazla takılmıyorum, bu kadar imkansızlıklara rağmen bu takım bir çok zorluğu atlatabiliyorsa bunun arkasında güçlü bir motivasyon var” dedi.

Alkış futbolculara hitaben de, “Burada en büyük pay sahada dökülen ter ama önünüzdeki iki kritik maçı alın ve yönetiminizi ve bizleri sevindirin. Sahaya spor için çıkın’’ ifadelerini sözlerine ekledi .

Kaynak: İHA