Karabükspor’da Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Kardemir D.

Ç Karabükspor, hazırlıklarına devam ediyor.

Çamlık sahasında teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular koşu, ayak tenisi ve teknik çalışma yaparken, bazı oyuncular ise özel şut çalışması yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sakat olan Gökhan Ünal ve Uğur Uçar takımdan ayrı koşu yaparken, sakatlığı biten Shelton ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Milli takıma davet edilen ve ikinci yarı oyuna giren milli futbolcusu Ahmet İlhan Özek, Bursaspor maçının kendileri açısından önemli olduğunu söyleyerek, “Takım arkadaşlarıma güveniyorum. İç sahada seyircimizin önünde Bursaspor karşısında galip geleceğiz” dedi.

Karabüskpor'a gelirken hedefinin milli takıma gitmek olduğunu ifade ettiğini ve bu amacına ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını da anlatan Özek, “Güzel bir duygu ve bu hem takımım için hem de benim için gurur verici. Buraya ilk geldiğim zaman hedefimin A Milli takıma gitmek olduğunu ve bunu da Karabükspor forması altında olacağını söylemiştim. Şimdi daha çok çalıp üzerine koyum grup maçlarında da oynayarak A Milli takımda kalıcı olmak istiyorum” açıklamasında bulundu.

Ümit Milli takımda oynayan ve Norveç Milli takınma karşı galibiyet gollerini atan Bertul Kocabaş ise, mutluyum ve 2-0 yendik. Benim için ilk gollerim ve devamı gelecek” dedi.

Kocabaş, hafta sonu oynayacakları Bursaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA