F.Bahçe burnunda tütüyor

Fenerbahçe forması altında attığı gollerden çok kaçırdığı net pozisyonlarla taraftara saç baş yolduran İspanyol futbolcu Guiza, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak isteneni veremeyerek takımdan gönderilen Daniel Guiza'dan Sarı-lacivertli taraftarları kızdıracak açıklama...

İspanya'nın Cadena Cope radyosuna konuşan F.Bahçe'nin eski oyuncusu Daniel Güiza, 'Şimdi çağırsa yine F.Bahçe'ye giderim ' dedi. Güiza, Türkiye'ye gol kralı ve İspanya Milli Takımı'nın oyuncusu olarak gittiğini, unutulduğunu belirterek, 'İyi para kazandım. Pişman değilim. Teklif gelse yine giderim ' diye konuştu.

Fenerbahçe'de tüm gözler Şubat ayında


Mersin 'de başlayıp, Bate ve Trabzon sınavlarıyla sürecek maraton, seyircisiz Bate rövanşıyla sürecek, sonuçlar F.Bahçe 'nin kaderini belirleyecek.

F.Bahçe lig ve Avrupa 'da kendisi için herşeyin belli olacağı 14 günlük bir döneme giriyor.

Sarı lacivertliler için zorlu maraton pazar günü Mersin İdman Yurdu deplasmanı ile başlayacak. Saat 16.00 'daki karşılaşma 19 derece hava sıcaklığında ve yüzde 42 nem olan hava koşullarında oynanacak… Mersin 'den döndükten sonra Beyaz Rusya 'nın Grodno kentine geçecek olan sarı lacivertliler burada -2 derecede ve yüzde 87 nem oranında sahaya çıkacaklar… İki kent arasındaki sıcaklık farkı işi oldukça güçleştirecek.

F.Bahçe 3 gün sonrasında bambaşka bir atmosfere yolculuk edecek… Bu kez Trabzon ile oynayacak olan sarı lacivertlileri burada özellikle psikolojik olarak çok zorlu bir ortam bekleyecek… F.Bahçe 'nin kaderini belirleyecek olan bu zorlu maraton İstanbul 'da son bulacak… Bate ile İstanbul 'da ve seyirciz ortamda oynanacak olan bu karşılaşma UEFA Avrupa Ligi 'nde takımın kaderi belirleyecek…