Siirtspor Basın Sözcüsü Özgen Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor'un Basın Sözcüsü Ayhan Özgen, ''Grubun güçlü takımlarından İstanbulspor A.Ş'yi yenerek bir çıkış yakalamayı planladıklarını söyledi.

Özgen, yaptığı açıklamada, takımın hafta başından bu yana İstanbulspor A.Ş maçı için teknik direktör Ufuk İskender yönetiminde hazırlıklarını sürdürdüğünü kaydetti.

8 yeni futbolcu transferi ve teknik heyet değişikliğine rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını dile getiren Özgen, şöyle dedi:

''Ancak bundan sonra da aynı sonuçları alacağımız anlamına gelmiyor. Bu hafta İstanbulspor A.Ş ile karşılaşacağız. Takım taktik ve fiziksel açıdan bu önemli maça Atatürk Stadyumu'nda hazırlanıyor. Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Rakip takımın gücü ortada ve biz bunun bilincindeyiz. Ancak biz de takım olarak güçlendik ve bir çıkış yakalamak istiyoruz. 4 futbolcumuzun sakat olması teknik kadromuzu düşündürüyor. Bunlardan bazılarının durumları maç saatine kadar belli olacak. Bu maçtan iyi bir sonuç almak istiyoruz. Grubun güçlü takımlarından İstanbulspor A.Ş'yi yenerek bir çıkış yakalamayı planlıyoruz. Futbolcularımız da artık iyi bir sonuç almak istiyor. Yeni teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz.''

Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu

Kaynak: AA