Manisa Bölgesi hakemi Tolga Kadaz’a tepki

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, Bayrampaşa maçının son dakikasında kırmızı-beyazlı futbolcu Süleyman’ın attığı golü, faul gerekçesiyle saymayan Manisa Bölgesi hakemi Tolga Kadaz’a tepki gösterdi.

Bayrampaşaspor maçına sakat ve cezalı 5 futbolcudan yoksun olarak çıkan Denizli Belediyespor’un, yakasını şansızlıklar bırakmıyor. Bayrampaşa maçında rakibi kadar, şiddetli rüzgar ile de mücadele eden kırmızı-beyazlı ekip, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Denizli Belediyesporlu futbolcu Süleyman’ın uzatmanın Son dakikasında oluşan karambolde attığı golü, orta hakem Kadaz’ın iptal etmesi, kırmızı-beyazlıları çileden çıkardı

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan maç boyuncu iyi mücadele ettiklerini belirterek, “İlk yarı rüzgara karşı mücadele ettik. Buna rağmen Fatih, Bersis ve Oltan ile yakaladığımız 3 net pozisyonu değerlendirebilseydik, maçı ilk yarı koparmıştık. Gol ararken şansız bir gol yedik. İkinci yarı rüzgarı da arkamıza alarak yüklendik. Süleyman ve Cüneyt ile bu yarıda da 2 net pozisyonumuz var. 90+4’de kaleciden seken topu futbolcumuz Süleyman filelere gönderdi ama maçın hakemi kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle, buz gibi golümüzü geçerli saymadı. Hayati değerdeki 1 puanımız resmen çalındı. Olumsuzluklar çok ama Anadolu Selçukluspor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Kaynak: İHA