Adanaspor, 1461 Trabzon Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig’de kötü günler geçiren Adanaspor, kendi evinde oynayacağı 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Öğlen saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışan turuncu beyazlı takımda sakatlığı devam eden Cem Özdemir antrenmanda yer almadı. Takımın yeni transferi kaleci Yavuz Özkan, takım arkadaşları ile tanışarak ilk antrenmanını yaptı.
Ara transferin Son gününde Buraspor’dan kiralanan Yavuz Özkan, başarıyı bir bütün olarak yakalayacaklarını ve kenetlenmeleri gerektiğini söyledi.

Her takımın zaman zaman düşüşler yaşayabileceğini aktaran başarılı file bekçisi, “Adanaspor’un kalecileri gerçekten yetenekli isimler.Kim görev alırsa alsın sahada elinden geleni yapacaktır.Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız bir maç var.Seyircimizin desteğiyle kazanarak kötü günleri Sona erdirmek istiyoruz.” dedi.

Pazar günü oynanacak olan Adanaspor-1461 Trabzonspor maçı saat 19.00’da olmasına rağmen Teknik Direktör Levent Eriş antrenmanları gündüze aldı. Futbolcular antrenman Sonları tesislerden ayrılmayarak birlikte zaman geçiriyor. Akşam yemeğine kadar Osman tesislerde kalan oyuncular, kötü gidişe ‘dur’ demek için Trabzon maçının çok önemli olduğunu söyledi.