Muş'taki Voleybol Sporcuları Federasyonu Ziyaret Etti

Muş Lalezar Spor Kulübü sporcuları, yöneticileri, teknik heyetinden oluşan heyet, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil'i ziyaret etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Muş Lalezar Kulüp Başkanı Ferzende Emre, voleybolun Muş'ta çok sevilen bir spor dalı olduğunu belirterek, Sosyal Destek Programı tarafından hazırlanan 'Muş Voleybol Sevdi' projesiyle, 7 Muşlu öğrencinin çeşitli üniversitelerin beden eğitimi bölümlerini kazandığını ifade etti.

Emre, ''79 voleybolcu ile Muş'ta voleybola hizmet vermekteyiz. İki gündür Ankaradayız. Gençler ligi karşılaşmalarını izledik, voleybol havası soluduk. Bize bu imkanları sağlayan, çok iyi ağırlayan Türkiye Voleybol Federasyonu'na çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Mutlugil, ziyaretin kendilerini çok mutlu olduğunu belirterek, ''Voleybolla ilgili her gelişme bizi mutlu eder. Voleybol bağları bizi burada buluşturdu. Umarım yakında biz de Muş'a gelir, sizi ziyaret ederiz'' dedi.

Ziyaretin sonunda armağanlar takdim edilen Başkan Mutlugil de, Muşlu misafirlerine çeşitli hediyeler vererek ziyaretleri için teşekkür etti.

Muhabir: Necat Hasar

Yayıncı: Berin Arslan Çetin

Kaynak: AA