Tki Tavşanlı Linyetspor - Çaykur Rizespor Maçının Ardından

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 yenildi.

Karşılaşma sonrasında her iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, aldıkları 3 puanın kendileri açısından sezonun en önemli 3 puanı olduğunu kaydetti.

Denizli, “Bizim için zor dönemler. Yeni bir ekip oluşturuyoruz. Bu kolay değil. Bugün sahaya çıkan arkadaşlarımızın yarısı günler hatta saatler önce aramıza katılan diğerleri de bizimle devam eden arkadaşlar. Bu 3 puan belki bu sezonun bizim adımıza en önemli 3 puanı olacak. İki haftadır inanılmaz şekilde kendimizi rahatlatacağımız pozisyonlarda kendimizi zora sokuyorduk. Bundan sonraki süreç yukarıdaki bölümün çekişmesine sahne olacak. Biz Rize olarak bu yarışta kendimize avantaj sağlamak için hem daha dikkatli olacağız hem de bu oluşumun süresini öne çekmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Teknik Direktör Arif Pecenek’in Ankara’da hayatını kaybetmesinin ardından TKİ Tavşanlı Linyitspor’un Teknik Direktörlüğüne getirilen Ümit Erol Tok da etkili bir oyun oynadıklarını fakat basit hatalarla 3 gol yediklerini ifade ederek şunları söyledi; “Hafta başında çalışma imkanı bulamadık. Takıma Cuma günü katıldım. Çocuklar hem psikolojik olarak yorgundu hem de konsantrasyon eksikliği vardı. Maçın geneline bakıldığında yapılmayacak hatalardan dolayı konsantrasyonun olumsuzluklarından dezavantajlarla karşılaştık. İlk defa maça çıkıp takımımı seyrettim, mücadelesinden memnunum. Yani bu maçı kaybedecek futbol oynamadık. En büyük eksikliğimiz orta saha ile forvet arasındaki bloklarda boşluklar oluşturduk. 2-1'den sonra gereksiz paniğe kapıldık. Bu tip hatalardan kurtularak bu tehlikeli bölgeden takımımızı çıkartmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA