Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar Açıklaması

PTT 1. Lig'de Adanaspor'u 4-0 mağlup eden Bucaspor'da, teknik direktör Sait Karafırtınalar, ''Oyuncularım bekleneni sahaya yansıttılar'' dedi.

Karafırtınalar, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ligde bir maç kazanmayla veya kaybetmeyle herhangi bir şeyin değişmediğini, ancak galip geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Son dakikada bile 8 oyuncunun savunma yapmaya koştuğuna işaret eden Karafırtınalar, ''Bu tablo takımın ne kadar istekli olduğunu gösterdi. İlk yarıda rüzgara rağmen iyi oynadık. Adanaspor'un nasıl oynayacağını biliyorduk. Oyuncularım bekleneni sahaya yansıttılar ve haklı bir galibiyet aldık'' diye konuştu.

-Adanaspor cephesi-

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise üzgün olduklarını, böyle bir skor ve mağlubiyet yaşayacaklarını tahmin etmediklerini belirtti.

İyi başladıkları oyunu, kötü bitirdiklerini kaydeden Eriş, şunları söyledi:

''Kötü gidişatımız söz konusu, ama bunu değiştirmek bizim elimizde. Ligin ikinci devresinde bize yakışanı yapmıyoruz ve bu skorlar ortaya çıkıyor. Elbette bu kötü gidişat bitecektir. Oyuna çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Bugün ofsayt taktiği yapma gibi bir düşüncemiz yoktu, anlamsız goller yedik. Bucaspor'u da tebrik ediyorum. Futbolcularımdan böyle bir skoru beklemiyordum. Adanaspor'da, değişim ve dönüşüm yaşanacaktır. Adanaspor, ilk yarıdaki çıkışı tekrar yakalayacaktır. İnşallah gerekli dersleri çıkarırız.''

Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA