Aykut Kocaman: 'Kötü bir yazgı!'

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor yenilgisi hakkında konuşurken, maçlarda geriye düşmeleri hakkında ilginç yorumlar yaptı...

Kocaman maç Sonunda şu açıklamaları yaptı:
Son dönemlerin en iyi oyunlarından birini oynama başladığımız, oynadığımız bir oyundu. Çok iyi başladık maça. 11. dakikada gol yiyince ufak bir sarsıntı oldu ama Son 10 dakikaya kadar aynı şekilde götürdük. Son 10 dakika hariç iyi gidiyordu her şey. Bu sene toplamda 20, ligde de 14 oldu sanırım, geriye düştük ve çıkarmaya gayret ettik. Bu sezona damgasını vuran kötü bir yazgı gibi görünüyor. Oyuncular ve oyunla ilgili söyleyecek bir şey yok.. Doğruları fazlasıyla yaptılar ancak olmadı maalesef. Futbol garip bir oyun”.

“Oyuncuların değerlendirmesinden yola çıkıp bir değerlendirme yapmam doğru değil ancak hayatta tüm faktörleri bilemediğimiz sürece; şans, rastlantı, tesadüf vardır. Böyle olduğuna inanıyorum. Bugünkü oyunda, hemen her cümlemde kullandığımın tersineydi her şey. Yeni transferlerin hem kalitesi hem de istekli oyunları; başta Emre, Webo ve Reto olmak üzere oyunu güzelleştirdi ama 11. dakikada ilk defa kaleye gelen top gol oldu ve biz çıkarmaya çalıştık. Son 10 dakika yorgunlukla takım disiplininde bozulmalar medyana geldi. Belki burayı da bütünlükte tamamlasak galibiyete ulaşmak kolaylaşabilirdi. Ama burada bozulma olunca futbolun şans diye tanımlanamayacak adaleti yerine geldi ve eldeki 1 puandan da olduk”.

Bu arada Kocaman, maç Sonunda Aziz Yıldırım 'ın soyunma odasına geldiği hakkındaki bilgi üzerine, “Ben kendi odamdaydım, soyunma odasına girdiğini duymadım” dedi.