Sunset'te sürpriz yemek

TFF Başkanı Demirören ile G.Saray Başkanı Aysal Boğaz'da başbaşa yediği yemek gündeme bomba gibi düştü. Demirören, “Haftalar öncesinden kararlaştırılan bir yemekti, kimse bunun altında birşey aramasın” dedi. Aysal da, “Orduspor maçını hiç konuşmadık bile” ifadesini kullandı.

Spor dünyasında dün sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Boğaz'da baş başa yemek yedi. Olaylı Orduspor maçı sonrası böyle bir yemeğin gerçekleşmesi herkesi şaşırtırken, Demirören ve Ünal Aysal, 'Haftalar öncesinde kararlaştırılan bir yemekti. Kimse bunda bir şey aramasın ' açıklamasını yaptı.

DEMİRÖREN: SIRADAN BİR YEMEK
İkili dün 13.00 sularında bir araya geldi. Saat 15.00'e kadar yemek yiyen, spor, futbol ve iş konularında sohbet eden ikili daha sonra mekandan ayrıldı. Bugünkü PFDK toplantısı öncesi dedikodular ayyuka çıkarken, yemeğin 2 kahramanı Yıldırım Demirören ve Ünal Aysal ile konuştum. Yıldırım Demirören, gülerek, 'Dedikodulara inanmayın. Futbol dünyasının iki ismi birlikte yemek yiyemez mi? Bundan doğal ne var? ' dedi.

BUNDAN DOĞAL NE OLABİLİR Kİ!
Başkan, 'Gerçekten haftalar öncesinde kararlaştırdığımız bir yemekti. Orduspor maçını konuşmadık bile. Kimse bir şey çıkarmasın ' diye de ekledi. Daha sonra telefonla G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ı aradım. Ünal Başkan'a Demirören ile görüştüğümü belirterek, 'Başkanım Yıldırım Bey'le bugün öğlen saatlerinde bir yemek yemişsiniz. Dedikodular hemen başladı. Yemeğin içeriği neydi? ' diye sordum.

DEDİKODUDAN UZAK DURUYORUM
Ünal Başkan da 'Evet yemek yedik. Aslında çok daha önce buluşacaktık. Ama işlerimin yoğunluğundan dolayı birkaç kez bunu erteledik ' yanıtını verdi. Başkan'a 'Ordu maçını ve Terim'in PFDK'ya sevkedilmesini hiç konuşmadınız mı? ' dedim. Aysal'ın cevabı, 'İnan Tunç futbol dünyasında o kadar çok karışıklıklar, dedikodular oluyor ki bu tür konuları gündeme bile getirmedim. Futbol şubesini Fatih hocaya emanet ettik. Her şeyle o ilgileniyor. Ben bu tür konulardan uzak duruyorum ' oldu.