Orduspor, Karabükspor’u Eli Boş Göndermek İstiyor

Orduspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Hector Cuper gözetiminde Durugöl Orduspor Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan İbrahim Kaş ve David Barral katılmazken, hafif sakatlığı bulunan tecrübeli file bekçisi Saso Fornezzi takımdan ayrı düz koşu yaptı. Isınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı devam eden idman çift kale maç ile son buldu. Zorlu maç öncesinde gerçekleştirilen antrenmanı Orduspor’un Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Aktaş, Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek ve taraftarlar takip etti. AKÜN: “HER MAÇ FİNAL HAVASINDA” Antrenmanda morallerin bir hayli yüksek olduğu gözükürken, Sportif Direktör Arhan Akün, “Her maçın bundan sonra Orduspor için bir final olduğunu söyledi.

Akün, “Cumartesi günü direkt rakibimiz olan Karabükspor ile oynayacağız. Üç puan aldığımızda Karabükspor’un üzerine çıkıyoruz. Bizim için ayrı bir önem taşıyor. Birkaç sakatımız var. Umbides cezalı. Bunlar bir bahane olamaz. Bundan sonra bahane yapacak bir durum yok. Her maç bir final. Geçen yıl da biz bu tür maçlar yaşadık Ordu’da. Bu tip final maçları oynamıştık. İçeride kazanarak gitmiştik. İnşallah aynı seriyi yakalayıp bu işi başarmak istiyoruz” dedi.

ÇİÇEK: "HERKES BU TAKIMA İNANSIN GÜVENSİN” Yönetici Akın Çiçek ise şanssız maçlar oynadıklarını ifade ederek, “Galatasaray ve bir öneki maçlar şansız maçlardı. Takımın gücü ortada. Herkes bu takıma inansın güvensin dün yaptığımız bilet fiyatları ile ilgili açıklama Karabükspor maçından sonra geçerlidir. Fenerbahçe maçı hariç diğer maçlar en minimum rakam, tarifesi uygulanacak. Bunun da müjdesini taraftarımıza vermek istiyoruz. Öncelikle iş taraftarımıza sonra ise sahadaki futbolculara düşüyor. Bizler de hep birlikte keyifli maçlar izleyip Orduspor’un hak ettiği noktalara gelmesini istiyoruz” diye konuştu.

ÇAMDALI: “HERKES KARABÜKSPOR MAÇINA ODAKLANDI” Takım kaptanı Ali Çamdalı, “Telafisi olmayan maçlar oynayacağız” diyerek şöyle konuştu: "Bizim için Karabükspor maçı bir başlangıç olacaktır. Geçen hafta istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Büyük takıma yenilmek bir ayıp değil ama böyle bir fırsatı teptiğimiz için biz de üzgünüz. Önümüzde Karabükspor maçı var. İç sahada istediğimiz futbolu ortaya koyup üç puanı alabileceğimizi düşünüyorum. Taraftarımız bugün bizi yalnız bırakmadılar. Zaman artık birlik beraberlik zamanıdır. Önemli olan cumartesi günü 90 dakika boyunca arkamızda olmalarını istiyoruz. Biz onları bu hafta sonu evlerine üzgün göndermeyeceğiz. Takımın morali tırmanmaya başladı.

Yarında son idmanı yapıp kampa gireceğiz. Herkes Karabükspor maçına odaklanmış maçı bekliyor.” Öte yandan cumartesi günü saat 16.00’da Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek Orduspor- Karabükspor maçında Halis Özkahya düdük çalacak .

Kaynak: İHA