Ödemiş, Süper Amatörde Şampiyonluğa Çok Yakın

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda bitime 2 hafta kala en yakın rakibiyle arasında 4 puan fark bulunan Ödemiş Belediyespor şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor.

Bu hafta Çaybaşıspor’u 7 golle geçen kırmızı-lacivertli ekip, Narlıdere Belediyespor’un deplasmanda Kuruçeşme’ye 8-0 yenilmesiyle zirvede tek kaldı. Bu pazar günü deplasmanda Narlıdere Belediyespor’a konuk olacak kırmızı-lacivertliler rakibiyle berabere bile kalsa şampiyonluğunu matematiksel olarak garantileyecek. Kırmızı-lacivertliler kaybetse bile Son haftaya yine de 1 puan önde girerek şampiyonluk düğümünü Son haftada çözecek.

İlk yarıdaki maçta rakibini 2-1 mağlup eden Ödemiş Belediyespor, pazar günü de kazanarak hem seriyi sürdürmek hem de şampiyonluğunu perçinlemek istiyor. Şampiyon unvanıyla play-off maçlarına katılmayı hedefleyen Ödemiş Belediyespor’da çalışmalar devam ediyor. Narlıdere’ye karşı oluşan büyük avantajı Son iki haftada da koruyup ikinci yarıdaki tüm maçları kazanmayı hedefleyen ekipte morallerin yüksek olduğu belirtiliyor.

Kırmızı-lacivertli taraftarlar da Narlıdere Ali Artuner sahasında oynanacak şampiyonluk maçı için şimdiden hazırlıklara başladı.

Maçın pazar gününe denk gelmesi nedeniyle çok sayıda taraftarın İzmir’e giderek Ödemiş Belediyespor’u desteklemesi bekleniyor .

Kaynak: İHA