Kuru; “Aydın Tam Anlamıyla Futbol Oynayacak Bir Yer”

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün sağ bek oyuncusu Uğur Arslan Kuru, takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini belirterek, “Aydın tam anlamıyla futbol oynanacak bir yer” dedi.

Sezon başında Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan transfer edilen Uğur Arslan Kuru takımda her şeyin dört dörtlük gittiğini ifade etti.

Taraftarın ve Aydın halkının desteğinden memnun olduklarını belirten Uğur, “Aydın tam anlamıyla futbol oynanacak bir yer. İklimin yanı sıra, halkın ve taraftarın ilgisi üst düzeyde” dedi.

Aydınspor 1923’ün golcü oyuncusu Sinan Uzun’un geçtiğimiz yılda da siyah-beyazlı ekipte forma giydiğini ve Aydınspor 1923’e gelmesinde Sinan’ın etkisi olduğunu anlatan Uğur Arslan Kuru, “Sağ çizgide önümde oynayan Emre İşçiler ile de Balıkesirspor’da birlikte oynamıştık. Bu bize çok büyük avantaj sağlıyor. İyi bir uyumumuz var. Balıkesirspor’da da birlikte şampiyonluk yaşamıştık. Bu sezon sonunda da şampiyonluk yaşamak istiyoruz” dedi.

Saç stiliyle Meirelles’e benzetildiğini kaydeden Uğur şunları söyledi: “Meirelles iyi futbolcu. Tabi ki ona benzetilmek güzel. Artık sokağa çıktığımızda Aydınlılar bizi tanıyor. Hedefi şampiyonluk olan takımlarda taraftar desteği çok önemli. Biz bu desteği Aydın’da hissediyoruz. Deplasmanda da yakın deplasmanların dışında Sivas’a, Kilmli’ye kadar geldiler. Onların desteğini karşılıksız bırakmamak için sahada elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sezon sonunda hep birlikte gülmek istiyoruz”

Kaynak: İHA