Yanal: Yarı Finale Çıktığımız İçin Mutluyuz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale çıktıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Yanal İçel İdmanyurdu'nu 3-0 yendikleri maç sonu yaptığı açıklamada İçel'e gelirken bir yandan maçı düşündüklerini, öte yandan ise akıllarının Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor maçında olduğunu ifade etti.

İçel'de kendi işlerini yaptıklarını anlatan Yanal, Trabzonspor'un da maçı kazanmasıyla yarı finale çıktıklarını kaydetti.

İçel'deki maçta özellikle genç oyuncularının saha içerisindeki performansından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yanal, "Bugün sahada birkaç oyuncunun dışında oldukça genç bir takımdık. Onların bu performansı göstermesi, rakiplerini yenmesi, bizim için sevindirici. Bundan sonraki süreçte önümüzde bir Galatasaray maçı var. O maça hazırlanıp hemen sonrasında takım olarak, bu performansımızı devam ettirmek zorundayız. Rakibimize bundan sonraki lig maçlarında başarı diliyorum. Temennimiz onların da istediklerini alması'' şeklinde konuştu.

Futbolculardan Serol Demirhan ile Tarık Çamdal'da İçel İdmanyurdu'nu yenerek yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.