İsabeyli Şırlanspor Dolu Dizgin

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından İsabeyli Şırlanspor, kendi sahasında konuk ettiği Kurtuluşspor’u farklı yenerek rakiplerine gözdağı verdi.

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından İsabeyli Şırlanspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçta kendi saha ve seyircisi önünde kurtuluşspor’u konuk eden mavi beyazlı ekip, taraftarlarının da desteğiyle maçı 6-3 kazanmasını bildi.

Öte yandan, bu hafta zorlu Atça deplasmanına çıkacak olan İsabeyli Şırlanspor, hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Şampiyon olmak için Atça maçından mutlaka üç puan çıkartmaları gerektiğini söyleyen teknik patron Rahmi Çapkın, “Bu maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ekibime güveniyorum. Tüm İsabeyli halkını bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

İsabeyli Belediyesi ve İsabeyli Şırlanspor kulüp başkanı Bekir Kuvvet Erim ise, “Takım olarak sezon başından bu yana birlik ve beraberlik içerisinde bu günlere geldik. Bundan sonra tek hedefimiz şampiyon olarak bölgesel amatör lige çıkmak. İsabeyli beldesi her alanda olduğu gibi sportif başarılarla da adını bütün Türkiye’ye duyuracaktır. Futbolcularımız bu maçı kazansın gerisini biz halledeceğiz” diyerek ekstra prime göz kırptı .

Kaynak: İHA