Genç Sporculardan İl Müdürüne Ziyaret

Üsküdar Burhan Felek Spor Kompleksi Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde kampta bulunan Bayan Karate Milli Takımı ve Judo Genç Milli Takımı antrenör ve sporcuları İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey'i makamında ziyaret etti.

Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcular ile yakından ilgilenen İl Müdürü Güzey sporculara hitaben yaptığı konuşmada "Dünya ve Avrupa şampiyonalarında altın madalya kazanarak bizlere büyük mutluluk yaşattınız. Türkiye karate sporunda artık Avrupa ve Dünya’da söz sahibi ülkeler arasındadır. Sizin bu başarılarız sayesinde etkinliğimiz daha da artacaktır." dedi.

Üsküdar Burhan Felek Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde kampta bulunan bir diğer kafile olan Judo Genç Erkekler Milli Takım antrenör ve sporcuları da Güzey'i makamında ziyaret etti. Güzey, genç judoculara yaptığı konuşmada ise "Yetmiş beş milyonluk Türkiye'de büyük yetenekli sporcu potansiyeli olduğunu ve bu potansiyeli işlersek Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonlarının yakın gelecekte bu ülkeden çıkacağına yüzde yüz emin olduğunu, bu genç sporcu kardeşlerimiz yeter ki kazanma arzusu ve azmiyle çalışmalarına devam etsinler, başarı mutlaka gelecektir." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güzey, Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'na hazırlanan Karate Kadınlar Milli Takım ve Judo Genç Erkekler Milli Takımı sporcu ve antrenörlerine çeşitli hediyeler vererek başarılar diledi.