Kayseri Erciyes Kendi Evinde 3 Puana Kavuştu

Kendi evinde uzun bir aradan sonra 3 puanla tanışan Kayseri Erciyesspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Hedefimize giden yolda önemli bir virajı döndük” dedi.

Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Kazanmak çok güzel. Kendi sahamızda uzun süredir kazanamamanın verdiği bir stres vardı. Bunun gerginliği ister istemez takıma yansıyordu. İlk yarıda istediğimiz pozisyonları bulamadık. İkinci yarıda golü erken bulmamız bizi rahatlattı. Kendi istediğimiz gibi oynamaya başladık. Kazandığımız için mutluyuz. Hedefimize giden yolda önemli bir virajı döndük” değerlendirmesinde bulundu.

Erciyesspor Takım Kaptanı Emrah, “Ligde kolay bir maç yok. Bu anlamda maçlar çok zor geçiyor. İçeride kazanamıyorduk. Bu gün ona Son vermek istiyorduk. İlk yarı zorlandık ama gelen gol bizi rahatlattı. Geriye 11 maç kaldı. İçerideki maçları galibiyetle bitirirsek ligi lider bitirmeyi garantileriz. Erciyesspor lig bittiğinde Süper Lig’e yükselecektir” diye konuştu.

Arif ise yaptığı değerlendirmesinde, “İçeride galip gelemiyorduk ama bunu hafta arasında sıkıntı haline getirmemek istedik” ifadesinde bulundu.

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, “İki takımın da kazanması gereken bir maç oynadık. Maça iyi başladık. İyi mücadele ettik. Kendi hatalarımızdan gol pozisyonu verdik. Takımımız çok kırılgandı. Öz güvenlerini kaybediyorlardı. Golü yiyene kadar özgüven vardı. Önümüzdeki maçları kazanıp girdaptan çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Linyitsporlu futbolcu Sakıp, “Söylenecek bir şey yok iyi mücadele ettik ama puan alamadık” derken, Hasan da “Öncelikle arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim şiddetle puana ihtiyacımız vardı. Rakiplerimizin de puan kaybettiği bir haftaydı. Şanssız gol yiyince moral olarak dağıldık” dedi.

Kaynak: İHA