İzmir Süper Amatör Lig B Grubu

İzmir Süper Amatör Lig B Grubu 20. hafta mücadelesinde lider Ödemiş Belediyespor, konuğu son sıradaki Çaybaşıspor’u 7-0 yendi.

İkinci yarıda oynadığı 8 maçın 8’ini de kazanmayı başaran Ödemiş Belediyespor’a galibiyeti getiren goller Enes (2), Erçin (2), Engin, İbrahim Kumcu ve Osman’dan geldi. Narlıdere haftayı mağlup kapatınca Ödemiş bitime iki hafta kala farkı 4 puana yükseltti.

Grupta Ödemiş’in takipçisi Narlıdere Belediyespor yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı maçta Kuruçeşmespor’a 8-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Ödemiş Belediyespor farkı 4 puana yükselterek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

Üçüncülük mücadelesi veren ekiplerden Konak Belediyespor, deplasmanda Atillaspor’u 2-0 yenmeyi başardı. Küme düşme hattına yaklaşan Karabağlarspor, deplasmanda İşçievlerispor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Güzelbahçe Belediyespor-Torbalıspor karşılaşması ise aşırı yağış ve elverişsiz saha koşulları nedeniyle tamamlanamadı. Karşılaşma Torbalıspor 0-1 önde iken hakem tarafından tatil edildi. Bu karşılaşmanın kalan bölümü ilerleyen bir tarihte tamamlanacak. Grupta 20. haftayı Şirinyerspor BAY geçti .

Kaynak: İHA