Emre Belözoğlu: Küfür Etmedim, Performansım Bazılarını Üzüyor

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kadıköy'de Kasımpaşa ile oynanan maçta Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, "küfür etti" iddialarına cevap verdi.

Belözoğlu, “Küfür etmedim, performansım bazılarını üzüyor.” diyerek tepki gösterdi.Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa yedek kulübesine küfür ettiği iddia edilen Emre Belözoğlu TRTSpor Futbol Ateşi Programına konuştu ve kesinlikle kimseye küfür etmediğini, etmiş olsa açık yüreklilikle itiraf edeceğini söyledi.

İşte Emre'nin TRTSpor'da yayınlanan Futbol Ateşi programına yaptığı açıklama;'Kesinlikle küfür etmedim, küfür etmiş olsam direkt söylerdim. Yapmadığım birşey için beni suçluyorlar. Bir kişi ispat etsin. Devre arasında da güya küfür etmişim. Kaleci İlker ve Ayhan şahit, koridorlarda dediğim aynen şu: 'her pozisyonda kendinizi yere atıyorsunuz, ikinci yarıda böyle yapacaksanız oynamayalım, bunlara gerek yok' diye yüksek sesle konuştum. Bunun neresinde küfür var?Kasımpaşa Başkan Vekili Sayın Hilmi Öksüz bir açıklama yapmış ve demiş ki Pintos ile olan pozisyonda karar sonrası küfür etmişim. Zaten o an sarı kartım var, ikinci sarıyı görmemek için kendimi kolluyorum, Hüseyin hoca ve 4. Hakem de bizim yanımızda. Küfür etsem hakem duyar ve beni oyundan atar, böyle bir hata yapar mıyım? Olacak iş değil.Sayın Hilmi Öksüz ayrıca yedek kulübesine küfür ettiğimi de iddia etmiş. Saha içinde en ufak bir tatsızlık olmamışken, yedek kulübesine ne diye küfür ediyim anlayamadım. Bence Sayın Başkanı da yanlış yönlendirmişler, zaten kendisinin böyle birşeyi duyma şansı yok. Bizi küfür nedeniyle karalamaya çalışanlara şunu da belirtmek isterim; maç sonunda kendi oyuncuları Yalçın, Volkan'ın olmadığı bir ortamda Volkan'a küfürler etti. Yüzüne karşı değil ama arkasından. Biz bunları gündeme getirmedik. Amaçları ne anlayabilmiş değilim. Herhalde Fenerbahçe'ye döndüğümden beri gösterdiğim performans bazılarını üzdü.'