Volkan Demirel İle Yalçın Ayhan Arasında Gerginlik

Fenerbahçeli Volkan Demirel ile Kasımpaşalı Yalçın Ayhan arasında takım otobüslerinin bulunduğu alanda gerginlik yaşandı.

Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Kasımpaşalı futbolcu Yalçın Ayhan'ın maç esnasında yaşadığı gerginlik maç sonrasına da yaşadı. Maç sonrası yaşanan gerginlik ilk kez Beyaz Futbol'da yayınlandı.

Oldukça gergin geçen mücadelenin sonrasında takımlar stattan ayrılırken Fenerbahçeli Volkan ile Kasımpaşalı Yalçın Ayhan arasında sözlü sataşmanın ardından birbirleri üzerine yürüdü.

Saracoğlu çıkışında takım otobüsüne binmek üzere hareketlenen iki oyuncudan Volkan, Yalçın'ı gördüğünde “Sen gel bi bakayım. Benimle bir derdin mi var?” diyerek kavganın fitilini ateşledi. Yalçın da bu kabadayı üsluba aynı şekilde karşılık verip “Ne oldu ki?” yanıtını verdi. Ardından iki oyuncu da yüz yüze gelerek birbirlerine küfrederken Yalçın'ın omzundaki çantayı da çıkarmasıyla birlikte kavganın eşiğine gelindi.

Kasımpaşasporlu Yalçın Ayhan'ın Volkan Demirel'e hitaben , 'Kimmiş o delikanlı' şeklindeki sözleri ise dikkat çekti.  Daha sonra araya giren diğer futbolcular kavga büyümeden engelledi. Yaşananlardan sonra olay yerine çok sayıda polisin gelmesi dikkat çekti .

Volkan, olaylarıyla bir kez daha gündeme gelirken daha önce Lincoln ve gazetecilerin yanı sıra rakip taraftarlarla yaptığı tartışmalar zincirine bir yenisini daha ekledi.

BEYAZ GAZETE